Лучанам розкажуть, як виграти 200 тисяч гривень

30 Травня 2019, 17:02
Фото ілюстративне 2136
Фото ілюстративне

У приміщенні Молодіжного центру Волині відбудеться презентація програми розвитку молодіжних інновації для сприяння доброчесності та інклюзивності «Перезапуск місцевої демократії».

Захід проходитиме  5 червня о 18:00, – інформують організатори.

На гостей очікують інтерактивна дискусія з інноваторами та інноваторками, багато спілкування, мережування та ідей. І, найголовніше – презентація нового сезону програми розвитку молодіжних інновацій U-Inn 2.0:RELOAD (Restart Local Democracy).

«Ви дізнаєтесь, як із користю провести літо, отримати більше знань про демократичні процеси і як можна на них впливати, як планувати і реалізовувати проекти, а також як виграти 200 тисяч гривень на реалізацію ідеї, яка має допомогти перезапустити місцеву демократію у вашій громаді», – йдеться у повідомленні.

На захід запрошують представників громадських організацій, активістів, молодь, стартаперів, розробників, всіх, кому цікава тема інновацій, демократії, громадської участі.


 

Довідково

У 2017 році відбувся перший пілотний етап програми підтримки молодіжних інновацій для демократії та прав людини https://www.2017.uinn.org.ua/. В ньому взяли участь більше 600 молодих людей, 90 команд подали свої ідеї на конкурс і шість команд отримали від 2 до 5 тисяч доларів та менторську підтримку для реалізації інноваційних проектів

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром