Визначили, коли можна заїжджати в центральний парк Луцька автотранспортом

30 Травня 2019, 15:21
фото ілюстративне 2817
фото ілюстративне

Визначили години, у які можна завозити товари до кіосків та кафе, що розміщені в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Про це йшлося у четвер, 30 травня, під час громадського обговорення, – пише ІА ВолиньPost.

Заступник мера Костянтин Петрочук розповів, що у результаті переговорів з підприємцями домовилися змінити години заїзду в парк та виїзду з нього. Раніше в робочі дні у парк можна було заїжджати з 7:00 до 10:00 та з 19:00 до 21:00, а у вихідні – з 7:00 до 10:00.

«Ми не можемо швидко внести зміни в попереднє рішення, бо законодавство вимагає регуляторної процедури. Це займе місяць-півтора. Ми просимо підписати вас меморандум, а ми будемо проводити регуляторну процедуру», – зауважила начальник управління розвитку підприємництва та реклами Наталія Рибай.

Директор «Парки та сквери» Богдан Феденчук наголосив, що підприємці дотримувалися й попереднього рішення, однак мешканці міста – ні.

«Люди заїжджають, коли бачать опущений болард. Вони, бачачи машини за поворотом, теж розуміють, що їм можна проїхати. З цим дуже велика проблема», – підтримала директор Луцького зоопарку Людмила Денисенко. Костянтин Петрочук сказав, що у парку встановлять всі необхідні знаки та врегулюють це питання.

Підприємці, які ведуть господарську діяльність у парку, підписали меморандум з виконавчим комітетом Луцькради. Вони зобов’язалися здійснювати рух малих механізованих засобів з товарами лише з 8:00 до 11:00 та з 21:00 до 23:00. Контролювати питання буде КП «Парки в сквери Луцька».

Читайте також: У центральному парку Луцька хочуть навести лад із транспортом

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром