Відбувся фінал третього «Ярмарку футзалу»

26 Жовтня 2016, 17:01
2301

У Луцьку в СОК «Арена Спорт» (вулиця Карбишева, 1) відбувся фінал ІІІ Фестивалю-кубку АМФВ з міні-футболу серед аматорських команд «Ярмарок футзалу», організованого з нагоди Дня захисника України.

Захід, який відбувся 23 жовтня 2016 року, організували Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Асоціацією міні-футболу Волині.

Формат звітних змагань був дуже цікавим. Організатори розбили команди на чотири групи по сім команд, а після закінчення групового етапу кожен з колективів виходив у свою частину сітки плей-офф, залежно від зайнятого у групі місця.

Таким чином, до головного фіналу могли вийти лише ті, хто посів у групі перше місце – тим ціннішим був кожен матч цього турніру. В усіх групах переможець визначався у останніх турах.

У змаганнях розігрували аж сім кубків. У фінальних іграх визначили переможців: «Кубок сімки» у команди «West Side», «Кубок шістки» - ФК «Волиньсталь», «Кубок п’ятірки» - ФК «Модерн-Експо», «Кубок четвірки» - ФК «Камаз-Агро», «Кубок трійки» - ФК «Бренд Груп», «Кубок двійки» - ФК «Теремно Хліб».

У головному ж матчі «Ярмарку футзалу» зустрілися команди «ПАККО» та «Нова лінія». Матч був напружений і дуже цікавий. Герої півфіналу у складі «ПАККО» Роман Киценюк та Ігор Шевельов ще до перерви відзначилися голами, заклавши фундамент перемоги.

Після перерви ще два голи «пакківців» остаточно підвели ігровий підсумок триденного змагання: «ПАККО» – чемпіон Третього розіграшу «Футзального ярмарку».

Переможців нагородили кубками, дипломами, грамотами, медалями та цінними призами від організаторів та спонсорів футзального фестивалю.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром