Саакашвілі можуть призначити генпрокурором, – Лапін

30 Травня 2019, 20:12
Саакашвілі 2557
Саакашвілі

Володимир Зеленський може призначити колишнього главу Одеської обласної державної адміністрації Міхеіла Саакашвілі Генеральним прокурором України.

Про це в ефірі «Прямого» повідомив народний депутат Ігор Лапін, – пише Прямий.

«Маючи громадянина України з юридичною освітою, запропонувати його (Саакашвілі, - ред.) на посаду генерального прокурора, – я думаю, що це буде мати ефект такої бомби. Можливо, в перші якісь там місяці будуть гучні заяви, що когось десь там догнали чи посадили. Суд, звичайно, при горбатості доказів, відпустить, але це вже буде потім. В цьому контексті, ви знаєте, можна сильно так хитати, але справа в тому, що коли на човні відривається груз, то човен іде в рознос», – сказав нардеп.

«І в цій ситуації питання – а що будуть робити з ним потім? Як правило, патологічно людина, яка приїжджає, чужа людина, яка не може повернутися до себе в країну, – вона приїжджає, спочатку може бути дуже-дуже, як то кажуть «преданный идеям», але, тим не менше, рано чи пізно, вона виростає, набирається сил і починає вже тоді гризти того, хто, як-то кажуть, подав руку допомоги», – додав Лапін.

Читайте також: Ігор Лапін пояснив, навколо яких законопроектів може об’єднатися парламент

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром