У Луцьку покажуть французьке кіно

30 Травня 2019, 09:19
Фото ілюстративне 1707
Фото ілюстративне

У приміщенні Молодіжного центру Волині (вул. Градний Узвіз, 5) лучани зможуть переглянути культову кінокартину Жака Демі «Шербурзькі парасольки».

Подія пройде 31 травня о 19:00 в рамках фестивалю «Французька весна в Україні», – повідомляють у Молодіжному центрі.

«Шарман Легран і музика французького кіно» — це ціла програма, яка присвячена композитору Мішелю Леграну, що помер у січні цього року. Українським глядачам він відомий за мелодіями саме з «Шербурзьких парасольок», які ми і плануємо показати нашим глядачам», – діляться думками організатори заходу.

Варто зазначити, що показ фільму відбудеться мовою оригіналу (французькою) з українськими субтитрами. Кінопоказ в рамках даного фестивалю у Волинській області проводить тільки команда «Lutsk night cinema». Вхід: вільний.

На заході всі охочі матимуть можливість посмакувати чай та каву разом зі смачним печивом. За це можна буде віддячити словесною подякою організаторам чи підтримкою проекту благодійним внеском до банки-збиранки.

Наступний кінопоказ заплановали на 7 червня. Дізнатися більше інформації можна на сторінках проекту «Lutsk night cinema» у Facebook та Instagram.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром