У Луцьку хочуть побудувати багатоповерхівки

29 Травня 2019, 16:34
Фото ілюстративне 2373
Фото ілюстративне

У Луцьку «провалили» голосування щодо погодження проекту детального плану території в межах вулиць Берестова, Попова та водоохоронної зони річки Омелянівка.

Про це йшлося у середу, 29 травня, під час сесії Луцькради, – пише ІА «ВолиньPost».

Депутат Павло Данильчук поцікавився, хто є ініціатором розроблення детального плану забудови території в межах вулиць Берестова, Попова та водоохоронної зони річки Омелянівка у місті Луцьку.

«Ми камуфлюємо під погодженням детального плану бажання когось там будувати», – відзначив він.

Відповідно до проекту, на приватних ділянках має бути три будинки на 5-6 поверхів, при чому це район, де розташовані індивідуальні житлові будинки, каже Данильчук.

Начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан не зміг відповісти, хто саме є ініціатором розроблення детального плану. Однак згодом повідомив, що звернення щодо цього питання ТзОВ «Рівер Парк ЛТД». Депутат Анна Мовяк повідомила, що ця фірма зареєстрована в Луцькому районі, тож платитиме всі збори не в міську казну. До того ж, ТзОВ «Рівер Парк ЛТД» має податковий борг.

У підсумку, обранці громади не підтримали погодження проекту детального плану території в межах вулиць Берестова, Попова та водоохоронної зони річки Омелянівка після двох повторних голосувань.

В.о.мера Луцька Григорій Пустовіт додав, що для підтримання питання не вистачило одного голосу і його винесуть на наступну сесію.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром