У Бізнес Академії Практичного Менеджменту стартувала нова безкоштовна програма для учасників АТО «Від ідеї до стартапа»

26 Жовтня 2016, 12:19
2356

22 жовтня у Бізнес Академії Практичного Менеджменту в рамках корпоративної соціальної відповідальності компанії «ВолВест Груп» стартувала нова безкоштовна програма «Від ідеї до стартапа» для учасників АТО.

Ця програма розрахована для тих, хто був відірваний від свого соціального життя, кому довелось змінювати сферу діяльності та тих, хто прагне пришвидшити свій період соціальної адаптації і твердо стати на ноги, започаткувавши власну справу. Адже коли тільки плануєш стартап або вже розпочав, виникає дуже багато запитань. Тому важливо знайти знаючих практиків, які готові поділитися своїм досвідом.

39 зареєстрованих слухачів програми зможуть отримати цілісне та системне бачення усіх аспектів бізнесу, розуміння сучасних підходів до побудови стратегії бізнесу, управління людськими ресурсами, маркетингом та фінансами, застосування інформаційних технологій у бізнесі.

Розпочалась програма тренінгом, який провів Голова Ради директорів інвестиційної групи «ВолВест Груп», професор Рівненського державного гуманітарного університету, доктор економічних наук Віктор Корсак.

Програма складається із 9 занять, які проведуть професіонали своєї справи, знаючі практики, які готові поділитися своїм досвідом. Дехто із тренерів мають власний бізнес та є членами Ради директорів «ВолВест Груп». Заняття будуть проходити двічі на місяць: у четвер та суботу.

Навчання побудоване у форматі колективної дискусії та бізнес-гри, індивідуальної та командної роботи - все це дозволить учасникам програми отримати як нові знання, так і реальні практичні навички та інструменти для створення та успішного ведення бізнесу.








Довідка

Бізнес Академія Практичного Менеджменту (РМВА) – сучасна школа бізнесу, яка допомагає успішно реалізувати підприємницький потенціал та створити власний бізнес.

У 2006 році для навчання та розвитку персоналу «VolWest Group» був створений Корпоративний університет, який згодом перетворився  у Бізнес Академію Практичного Менеджменту. У 2009 Бізнес-академія отримала Сертифікат Української асоціації з розвитку менеджменту та бізнес-освіти (УАРМБО).

З 2006 року РМВА реалізовує програми: МВА (Master of Business Administration), професійного розвитку PDP (Professional Development Program) та ініціює проведення практичних тренінгів і семінарів, презентацій, круглих столів. Крім удосконалення існуючих програм, РМВА створює нові проекти: StartUP School, Школу особистісного розвитку (Development of Personaliti) та Школу Лідерства для молоді (Junior Lider School).

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39