У Луцьку тимчасово зупинили шкільне ток-шоу про здорове життя

29 Травня 2019, 09:29
1856

Ток-шоу з популяризації здорового способу життя, яке вже третій рік реалізовує Громадянський Рух «СВІДОМІ», засновником якого є Андрій Покровський, пішло на літні канікули.

Про здобутки шоу «Ми здорові, бо ми – свідомі» розповіла координаторка проекту Христина Назар на своїй сторінці у Facebook, – пише ІА «Конкурент».


«Цього року ми провели 25 зустрічей, учасниками яких стали десятикласники навчальних закладів нашого міста. Понад 1500 тинейджерів, отримали більше інформації щодо ризиків, із якими можна зіткнутися у житті. І погодилися, що варто захищати, дбати про своє здоров’я, цілеспрямовано працювати, розвиватися та досягати успіху в обраній сфері», – зауважила Христина Назар.

Та додала, що найважливіші речі відбуваються «за кулісами» у щоденній рутині. Також координаторка проекту подякувала усім, хто долучається до формування характерів, вмінь та навичок дітей.


«Пишаюся, що завдяки ток-шоу «Ми здорові, бо ми – свідомі» разом із кваліфікованими та професійними тренерами Валерієм Петровичем, Оксаною Закусило, Андрієм Зхідовським, Олександром Остаповським, Тетяною Мартинюк маю можливість познайомитися, попрацювати та допомогти формувати цінності молодого покоління!», – зізналася координаторка проектів «СВІДОМИХ».

«Можливо, про нашу програму не знають тисячі лучан, та ми й не працюємо для визнання. Команда Громадянського Руху «CВІДОМІ» із засновником Андрієм Покровським працюємо для того, аби наше майбутнє було здоровим, виваженим, розсудливим та свідомим», – підсумувала Христина Назар.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром