Незабаром запрацює сервісний центр «Луцькводоканалу»

28 Травня 2019, 15:46
«Луцькводоканал» 2699
«Луцькводоканал»

В обласному центрі Волині незабаром запрацює сервісний центр КП «Луцькводоканал».

Про це під час оперативної наради повідомив перший заступник міського голови Григорій Недопад, – йдеться на сайті Луцькради.

Він зауважив, що наше комунальне підприємство є першим серед водоканалів України, де сервісний центр для обслуговування клієнтів запрацював у тестовому режимі. Тут надаватимуть ряд послуг, які дозволять лучанам вирішити усі питання, що стосуються водопостачання та водовідведення.

Сервісний центр Evoda розмістили на проспекті Соборності, 25, в найбільш густонаселеному районі, куди легко і зручно дістатися з будь-якої частини міста.

Григорій Недопад зазначив, що нині у сервісному центрі уже надаються дві послуги, зокрема, вже можна подати показники, перевірити нарахування за послуги водопостачання, замовити послугу з повірки лічильників.

Перший заступник міського голови наголосив, що найближчим часом відбудеться офіційне відкриття сервіс-центру комунального підприємства «Луцькводоканал». Запровадження такого центру стало результатом нових підходів у роботі КП «Луцькводоканал».

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром