Як «Луцьктепло» долає труднощі

28 Травня 2019, 13:04
КП «Луцьктепло» 2116
КП «Луцьктепло»

На комунальному підприємстві «Луцьктепло» є чимало проблем: високі тарифи, зношеність мереж та нестача працівників. 

На цьому наголосили у суб'єктивних підсумках з Аллою Надточій на «12» каналі, – пише ІА «Конкурент».

Найпроблемнішою сферою для «Луцьктепла» є застарілі труби. Їх вже почали змінювати. Також цьогоріч запланували модернізувати дев'ять котелень: замінити старі котли на нові. А ще планують встановити індивідуальні теплові пункти, а це дозволить кожному споживачу регулювати постачання теплової енергії. 

Також на підприємстві є проблеми з кадрами. Кажуть, через низьку зарплату фахівці не хочуть в них працювати. А через те, що люди не сплачують за комунальні послуги, на підприємстві – величезний борг (близько 116 мільйонів гривень). 

Наразі основне завдання для комунального підприємства – підготовка до наступного опалювального сезону.

Попри такі проблемні питання, у колективі «Луцьктепла» панує взаєморозуміння, – зауважила Алла Надточій. І це дуже важливо, адже попередній керівник постійно мав якісь проблеми. Саме тому, зі слів депутатки Луцькради, керівника й замінили. 

Наразі «Луцьктеплом» керує Валентина Малютіна. 

«Велика честь цій людині, адже вона дійсно справляється з проблемами і викликами, які отримує. Вона підтримує усі програми, які започаткував ще Микола Романюк, завівши в наше місто чималі кошти на модернізацію. Багато чого залежить не тільки від керівника підприємства, а від того, чи підтримують заступники міського голови, виконувач обов'язків міського голови усі спрямування, усі програми, те, що говорить сам керівник. Від цього теж є великі плюси і мінуси. Адже коли нема порозуміння між керівником підприємства і керівником міста, тоді підприємство не зможе рухатися в тому напрямку, в якому вони бачать», – наголосила Алла Надточій. 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром