День тигра у Луцькому зоопарку

27 Травня 2019, 23:08
1590

Незвичне свято – День тигра – провели у комунальному зоопарку в Луцьку.

Про це IA ZIK повідомили у КП «Луцький зоопарк».

Свято не випадково організували у травні – саме цього місяця всі луцькі смугастики мають уродини.

Погода вирішила посприяти тому, щоб на іменини прибуло якнайбільше гостей. Тож сонечко дарувало тепло, вітерець – свіжість, а заквітчано-зелені краєвиди милували й око, й душу.

Розваги розпочали із дискотеки, причому не звичайної, а з конкурсами. Інші гості активно формували команди, аби взяти участь у квесті. Учасникам не виставили жодних обмежуючих умов щодо віку, тож було ще те питання, кому відгадування загадок та веселі перебіжки з локації на локацію принесли більше задоволення – дітям чи дорослим.

Під час квесту довелося і кросворди з ребусами вирішувати, і завдання на логіку виконувати, і над хитромудрими питаннями помізкувати. Усі так старалися, що команди прийшли до фінішу із невеличкою різницею в часі. А на згадку про змаг отримали промоційну продукцію Луцького зоопарку.

«Ще однією цікавинкою дійства стала показова годівля. А оскільки ці великі кішечки теж потребують розваг, обід їм «ускладнили» – м’ясо та яйця 4-річні тигри Тамерлан та Аїда шукали у коробках, а однорічна Тріша – діставала зі спеціальної підвіски. У захваті були і смугастики, і глядачі.

Як наголосила директор Луцького зоопарку Людмила Денисенко, День тигра – то вже теж їхня традиція із «трирічним стажем». І щоразу дійство збирає більше і більше відвідувачів.

«Наші гості люблять тематичні свята в зоопарку. Й у сезон відпочинку їх буде чимало, тож треба просто слідкувати за оновленнями на нашій сторінці і приходити у місце найкомфортнішого відпочинку на природі у межах Луцька», – запевнила вона.

Фото Олега Міткевича
Фото Олега Міткевича

Фото Олега Міткевича
Фото Олега Міткевича

Фото Олега Міткевича
Фото Олега Міткевича

Фото Олега Міткевича
Фото Олега Міткевича

Читайте також: «Відкритість і співпраця завжди дають результат», – очільниця Луцького зоопарку

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024