У Луцьку під час нічного патрулювання поранили самооборонівця

27 Травня 2019, 15:46
чоловік отримав глибокі різані рани 4270
чоловік отримав глибокі різані рани

Представника групи швидкого реагування громадського формування «Самооборона Волині» поранили під час нічого патрулювання в Луцьку.

Про це повідомляє ВАР.

Так, близько 3:00 у ніч на 26 травня чоловікові нанесли тілесні ушкодження – глибокі різані рани. Відомо, що постраждалому в лікарні наклали десять швів на обличчі. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

«Доки одна частина лучан вночі «тусить», інша спокійно відпочиває, іноді й не дуже через п’яних та шумних дибоширів. Чергові ГШРи ГФ «Самооборони Волині» тим часом продовжують нести службу з охорони громадського порядку в Луцьку упродовж п’яти з половиною років поспіль. Наголошую, добровільно і на громадських засадах. Під час нічного чергування відбулася надзвичайна ситуація. Згідний, що лучани повинні знати про дану подію, щоб забезпечити громадський та журналістський контроль під час розслідування та при розгляді справи у суді», – зазначив самооборонівець Олександр Ніколайчук.

Читайте також: У центрі Луцька пограбували хлопця

«За проявлену відважність вважаю, що було б непогано представити до відзнаки з боку правоохоронних органів», – додав Ніколайчук.





Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром