У Луцьку планують створити відпочинкову зону

27 Травня 2019, 15:26
Фото ілюстративне 1698
Фото ілюстративне

У Луцьку хочуть провести очистку та капітальний ремонт на території Омелянівських ставків, зокрема від вулиці Кічкарівскої до рогу вулиць Ломоносова-Миру. На цьому місці створять рекреаційний об’єкт – відпочинкова зона загальною протяжністю 7,5 гектара.

Про це стало відомо на постійній комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, – пише на сайті Луцьк ради.

Відповідний проект уже виготовлено, він буде фінансуватися за грантові кошти. Тому з міського бюджету необхідно передбачити кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації, аби розпочати роботи у поточному році.

Про виконання бюджету міста Луцька за 2019 рік учасників засідання проінформувала директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова. За її словами, за звітний період бюджет міста виконають за всіма основними показниками. До загального фонду бюджету надійшло 3,6 мільйона гривень. У липні та грудні поточного року очікується значне надходження коштів від сплати податку на доходи фізичних осіб.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром