«Сталеві серця» обійшлися місту майже у 200 тисяч

24 Жовтня 2016, 15:17
2030

На фестиваль «Сталеві серця», який проходив у День захисника України, з міського бюджету виділили близько 200 тисяч гривень.

Про це розповіла заступник начальника відділу у справах сім’ї та молоді Алла Боярчук на засіданні комісії з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму у понеділок, 24 жовтня.

Вона розповіла, що більшу частину коштів, а саме 150 тисяч, на захід взяли внаслідок перерозподілу між статтями витрат у Програмі національно-патріотичного виховання. Загалом на організацію концерту, за словами Алли Боярчук, пішло близько 200 тисяч гривень.

Голова комісії Наталія Бунда зазначила, що гроші не були витрачені даремно, бо такого дійства у Луцьку давно не було.

«Давно у місті не було такого концерту, окрім «Бандерштату».  Приємно було, що був «Тартак»,  що задіювали Замкову площу. Було організовано не просто заради співів та танців,  а реально патріотичний концерт», – зауважила депутат.

Нагадаємо,  що з нагоди річниці створення УПА у Луцьку та Дня захисника України на Покрову вперше відбувся патріотичний фестиваль «Сталеві серця». Організаторами дійства став відділ у справах сім’ї та молоді Луцької міської ради та фестиваль «Бандерштат». 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром