У Луцькраді повідомили, коли відбудеться арт-променад

23 Травня 2019, 16:23
1802

У п'ятницю, 31 травня, у Луцьку відбудеться арт-променад «Так звучить Луцьк!».

Стартує захід о 18:00, – повідомляють у Луцькій міській раді.

Арт-променад повинен був стати головним заходом відкриття туристичного сезону – 2019, проте дощі завадили його проведенню у запланований час.

Арт-променад – це масштабна подія, що органічно поєднуватиме історичну, культурну, мистецьку і просвітницьку складові. Місто стане живою сценою для виконавців, а його архітектура – довершеними декораціями. Особливістю заходу є те, що до його проведення залучені лише луцькі виконавці та колективи. Адже одне з основних завдань заходу є презентація творчого потенціалу людей, які живуть в Луцьку поруч з нами, – йдеться в анонсі.

У програмі променаду – найкращі зразки світової музики від класицизму до неофольклоризму, українська музика від бароко до авангарду; відвідувачі почують духовий, камерний та симфонічний оркестри, орган, хоровий спів та сольних виконавців. А ще на лучан і гостей міста чекає ексклюзивний перформанс.

Основні локації, якими прямуватиме променад: Театральний майдан — перехрестя вулиць Лесі Українки та Кривий Вал — Будинок Кронштейнів (сучасний медколедж) — Хрестовоздвиженська церква — Лютеранська кірха — будинок скульптора М. Голованя — Костел св. апостолів Петра і Павла — площа перед Луцьким замком. На період проходження променаду за його маршрутом буде проводитись призупинення руху транспорту (протягом декількох хвилин).

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром