У місті нагородять «Людей року-2016»

24 Жовтня 2016, 10:52
2446

16 грудня у Луцьку відбудеться головна патріотична подія – Премія «Люди Року-2016. Волинь» в рамках загальнонаціональної програми «Люди XXI століття».

Тема цьогорічної події –  «Будуємо Україну». Гасло заходу – «Важливо будувати, а не відбудовувати зруйноване!».

Захід нестиме патріотичний характер. Головна мета події – підтримати патріотичний дух та відзначити людей, які своєю повсякденною працею допомагають нашій країні повернути мир та економічну стабільність. У програмі заходу – нагородження людей, які своєю працею зробили вагомий внесок у патріотичне, духовне та економічне життя нашого краю.

Україна повинна знати своїх героїв, тому вже третій рік поспіль відбувається нагородження не лише професіоналів, але й волонтерів, громадських діячів та героїв АТО.

Методологія дослідження вкладу в патріотичний, духовний та економічний розвиток Волині формується на основі погляду громадських експертів та поданих заявок.

Протягом 2016-го року оргкомітет Премії проводив соцопитування серед представників експертної галузевої комісії. У її складі – науковці, громадські діячі, журналісти, політичні аналітики, відомі не лише на Волині, а й в Україні, професіонали різних галузевих напрямків.

Кожен експерт давав відповіді на відкриті питання за професійними напрямками (номінаціями). В оргкомітеті наразі триває процес обробки поданої інформації. До списку номінантів входять люди, яких різні експерти неодноразово запропонували відзначити на церемонії нагородження «Люди року-2016.Волинь».

Варто відзначити, що вибір претендентів на перемогу в обласній премії «Люди року. Волинь» формується двома шляхами: згідно опитувань представників експертної галузевої комісії та поданих заявок.

Оргкомітет наголошує, що ще не пізно подати заявку, надавши інформацію про людей, достойних звання «Людини року-2016».


 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром