За 2016 рік у місті 36 разів шукали порушників, які продавали алкоголь уночі

24 Жовтня 2016, 10:17
1763 Джерело: abnews.ru

На території міста заборонений продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів в об`єктах торгівлі та на винос у закладах ресторанного господарства з 22:00 до 08:00 (крім продажу тютюнових виробів).

У зв’язку з цим у місті проходять рейди на виявлення порушників, - інформують на сайті міськради.

До складу робочої групи, які проводять рейди щодо дотримання суб’єктами господарювання рішення міської ради, входять представники управління розвитку підприємництва та реклами міської ради, департаменту муніципальної поліції міської ради, Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області та відділу контрольно-перевірочної роботи доходів і зборів з фізичних осіб управління доходів і зборів з фізичних осіб Луцької ОДПІ.

У 2016 році провели 36 рейдів на предмет дотримання вищезазначеного рішення в частині заборони продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових в стаціонарних магазинах, тимчасових спорудах торговельного призначення для здійснення підприємницької діяльності (в тому числі, торгівельних павільйонах на зупинках громадського транспорту) та на винос у закладах ресторанного господарства з 22:00 до 08:00.

Обстежено торгові об’єкти на проспектах: Відродження; Молоді; Волі; Президента Грушевського; Перемоги; вулицях: Станіславського; Львівській; Винниченка; Кравчука; Гордіюк; Конякіна; Лесі Українки; Бенделіані; Є.Коновальця; Сагайдачного; Шота Руставелі; Рівненській, бульварі Дружби народів.

За результатами рейдів складено 62 протоколи за ч.2 ст.156 КУпАП «Порушення правил торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами» та 2 протоколи за ст.182 КУпАП “Порушення правил тиші» щодо порушення режимів роботи, перевірено 277 обєктів.

Варто зазначити, що нині спостерігається тенденція зменшення кількості об’єктів торгівлі на зупинках громадського транспорту, що працюють після 22:00 години.

Робота щодо дотримання рішення Луцької міської ради від 20.04.2011 №9/23 «Про заборону продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів» і надалі продовжується.

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром