У Луцьку працюватимуть безплатні курси польської мови

11 Вересня 2015, 16:35
2871

Мовні волонтери організували новий курс.

За численними заявками охочих  у місті влаштують безплатні курси з вивчення польської мови. Про це повідомляють організатори проекту «Мовне волонтерство»: ВОГО «Фундація розвитку громад» та «Українська Софтверна Компанія».

Проект запрацював цьогоріч у березні.

«Він привернув чималу увагу лучан, які з радістю підтримали таку ініціативу. Ми ж в свою чергу стараємося не стояти на місці, постійно вдосконалюємося, шукаємо індивідуальний підхід до кожного, вислуховуємо поради та пропозиції. Чимало лучан висловлювали своє бажання вивчати польську, тож за їхніми заявками було прийнято рішення сформувати окремий курс», – ділиться представник волонтерського центру ВОГО «Фундація розвитку громад» Оксана Кривко.

Від 11 вересня розпочато прийом охочих на курси, який триватиме орієнтовно 10 днів.

«Після того ми проведемо вступне заняття, яке допоможе визначити рівень знань наших учнів. Для початку сформуємо дві навчальні групи і розпочнемо вчитися. Сподіваємося, що заняття виправдають очікування учасників й допоможуть їм досягти своєї мети», – додає керівник відділу проектів організації Олена Ярощук.

Курс з вивчення іноземної мови розрахований на три тижні, протягом яких лучани зможуть опанувати основи граматики, покращити вимову та лексику. Заняття мають практичний характер, що допоможе замовити квиток на потяг в іншій країні, зрозуміти написи на етикетках та не розгубитися в аеропорту тощо.

Учасники курсу можуть  абсолютно безплатно пройти курс з вивчення іноземної мови та отримати відповідний сертифікат. Однак вітається внесення символічної плати, в якості пожертв на підтримку благодійних ініціатив ВОГО «Фундація розвитку громад», а також волонтерська допомога у проведені різноманітних акцій чи заходів, а також купуючи товари у «Благодійному магазині».

Зареєструватися на участь у проекті ви можете заповнивши форму на офіційному сайті
організації чи зателефонувавши за номером (067) 332-88-02.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром