У Луцьку затримали чоловіка, якого розшукували за розбій

22 Травня 2019, 14:29
у чоловіка вилучили гранату 1819
у чоловіка вилучили гранату

Чоловіка, якого розшукували за скоєння розбійного нападу на Херсонщині, затримали в Луцьку.

Про це повідомляють у прес-службі поліції Волині.

Так, у 36-річного жителя Луцька під час санкціонованого обшуку в автомобілі Volkswagen Passat поліцейські виявили гранату «Ф-1». На місце події прибули спеціалісти вибухотехнічного відділу поліції області. Вони належним чином вилучили небезпечну знахідку та транспортували її до спеціального місця зберігання. Боєприпас направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичного центру МВС України.

Правопорушника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі Луцького відділу поліції відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 263 (Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Зловмисник перебував у розшуку за підозрою в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 (розбій, поєднаний з проникненням  у житло) Кримінального кодексу України на території Херсонської області. Окрім цього, слідчі Луцького відділу поліції завершили розслідування та скерували до суду кримінальне провадження з обвинувальним висновком щодо скоєння вказаною особою такого ж злочину в Луцьку.

Читайте також: Теремнівська: мотоцикл збив 65-річну жінку

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром