Лучани можуть виграти 10 тисяч доларів

22 Травня 2019, 10:36
Фото ілюстративне 2151
Фото ілюстративне

Благодійний фонд Глобального миру та розвитку (GPD Trust) спільно з ГО Молодіжна Платформа розпочали проект Lutsk Challenge Awards.

У рамках проекту представники громадських організацій міста мають визначити проблеми, що стосуються лучан та представити їх практичне вирішення для покращення життя громади. На втілення ідеї в життя переможець отримає 10 тисяч доларів від БФ Глобального миру та розвитку, – повідомляють у Молодіжному центрі Волині.

Громадські організації можуть подавати свої заявки на електронну адресу [email protected] із позначкою «на конкурс LCA» з 21 травня по 04 червня 2019 року включно.

Одним із основних етапів конкурсу стане пітчинг, що забезпечить вплив місцевих благодійників та активних громадян на перебіг конкурсу. Він проводитиметься у форматі відкритої події у креативній локації міста. Формат заходу передбачає реєстрацію усіх учасників і голосування за проекти – «живими грошима», внаслідок якого буде визначено трьох півфіналістів. Четвертого визначать користувачі фейсбуку в онлайн голосуванні. Окрім того  півфіналісти отримають менторську підтримку для втілення ідей. А вже у фіналі проекту конкурсна комісія визначить переможця, який і отримає 10 000  доларів на втілення своєї ідеї. Необхідною умовою участі в конкурсі є напрямок реалізації проекту. А саме, ідея повинна стосуватися Цілей сталого розвитку тисячоліття ООН.

Деталі конкурсу - https://youthplatform.com.ua/lca/

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром