У Луцьку затримали зловмисників, які вкрали Audi Q5 

21 Травня 2019, 19:00
3658

У Луцьку правоохоронці викрили групу осіб, котрі незаконно заволоділи автомобілем Audi Q5.

Зловмисників затримали 21 травня, — повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Волинській області.

Нагадаємо, у неділю, 19 травня, на лінію служби «102» поліції надійшло повідомлення від 32-річного лучанина про викрадення вночі з двору одного із будинків на вулиці Кравчука в обласному центрі його автомобіля Audi Q5. Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили причетність до скоєння цього злочину двох жителів Луцька.

Як повідомили у поліції, завдяки чітким і злагодженим діям співробітників, задіяних до операції підрозділів поліції Волині, сьогодні правоохоронці затримали зловмисників. Правопорушники перебували в салоні викраденого транспортного засобу.

Під час санкціонованих обшуків поліцейські вилучили, зокрема, пристрій для сканування та відкриття автомобілів, інші речові докази, що вказують на їх причетність до злочинної діяльності.

Вирішуються питання щодо оголошення правопорушникам підозри у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України та обрання їм міри запобіжного заходу. Санкція цієї статті визначає покарання у вигляді, зокрема, позбавлення волі на строк від семи до 12 років з конфіскацією майна.

Поліцейські також встановлюють причетність затриманих зловмисників до скоєння інших злочинів на території області. Досудове розслідування триває.

Читайте також: У Луцьку запитали «Хто замовив Гандзюк?»



 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром