Покровський прокоментував заяву Зеленського про дострокові парламентські вибори

20 Травня 2019, 19:11
1655

Депутат Луцької міської ради Андрій Покровський вважає, що законність рішення Президента України Володимира Зеленського про розпуск Верховної Ради мають оцінити компетентні органи.

«Чи мав він право на такий крок? Таке право Президента записано в Конституцї України. Чи є таке рішення Президента юридично бездоганним? Відповідь на це запитання мають дати компетентні органи», — йдеться в повідомленні на сторінці політика в Facebook.

Згідно із останніми соціологічними дослідженнями в суспільства є величезний запит на нові обличчя в політиці, — продовжує він.

«Чи буде від цього краще? Все залежатиме тільки від нас з вами, адже ми самі обираємо владу», — мовив Андрій Покровський і додав:

Нам також потрібно оцінювати рішення про дострокові вибори, виходячи виключно з інтересів лучан. Два роки Луцьк живе без законно обраного мера. Два роки Верховна Рада ніяк не могла ухвалити рішення про позачергові вибори, тим самим дозволяючи тимчасовій владі гратися в політику. Чи мають право нові люди у парламенті виправити цю ситуацію? Так, мають.

Він вважає, що рішення про розпуск Верховної Ради повинно стати своєрідним компромісом між владою і суспільством, а дострокові вибори мають відбутися не заради зміни влади, а заради змін на краще.

Читайте також: Андрій Покровський пожертвував 500 тисяч гривень на безпеку жителів Луцька

20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром