У Луцьку стартує телешоу із призом 10 тисяч доларів

21 Травня 2019, 13:24
Луцька молодь 3136
Луцька молодь

Американський благодійний фонд Глобального миру та розвитку (GPD Trust) спільно з ГО «Молодіжна Платформа» розпочали спільний телевізійний проект LUTSK CHALLENGE AWARDS з призом обсягом 10 тисяч доларів.

Про це повідомили організатори.

Наразі відомо, що учасником проекту можуть стати будь-які громадські організації.

«Якщо ви маєте задум проекту, який допоможе розвитку міста, громади чи суспільства в одному із напрямків, який є в переліку Цілей сталого розвитку ООН, тоді цей конкурс для вас!» — інтригують автори ідеї.

Громадські організації можуть подавати свої заявки на електронну адресу [email protected] із позначкою «на конкурс LCA» з 21 травня по 04 червня 2019 року включно.

Одним із основних етапів конкурсу стане пітчинг, що забезпечить вплив місцевих благодійників та активних громадян на перебіг конкурсу. Він проводитиметься у форматі відкритої події у креативній локації міста. Формат заходу передбачає реєстрацію усіх учасників і голосування за проекти – «живими грошима», внаслідок якого буде визначено трьох півфіналістів. Четвертого визначать користувачі фейсбуку в онлайн голосуванні.

Окрім того  півфіналісти отримають менторську підтримку для втілення ідей. А вже у фіналі проекту конкурсна комісія визначить переможця, який і отримає 10 000  доларів на втілення своєї ідеї. Необхідною умовою участі в конкурсі є напрямок реалізації проекту. А саме, ідея повинна стосуватися Цілей сталого розвитку тисячоліття ООН.

Деталі конкурсу - https://youthplatform.com.ua/lca/ 

Читайте також: Луцька спортсменка — майстриня спорту України з панкратіону

Довідково

Голова місії GPD Trust в Україні Джоель Рей Монтгомері пояснив: «GPD Trust надає невеликі гранти місцевим ГО в Україні з 2015 року. Як приватний благодійний американський фонд, ми не обтяжені бюрократією великих урядових донорів. А саме складний бюрократичний процес стоїть на заваді соціальних активістів, які мають хороші ідеї, але не можуть правильно оформити безліч документів".

Благодійний фонд Глобального миру та розвитку працює з 2011 року. В Україні GPD Trust фінансував EuromaidanPress, Vcashnoua.com, Ostro.org, АрміяFM, hromadske.ua, Інситут з розвитку демократії, Електоральні моніторинги та багато інших.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром