На Гнідавському цукровому заводі продовжують модернізуватись
Встановлені жомопреси на Гнідавському цукровому заводі вже минулого року суттєво зменшили кількість сирого жому, який потрапляє у відвали.
Повідомляють на сайті ПАТ Гнідавський цукровий завод.
«Фактично минулого року жому у відвалах у нас не було, увесь у нас розібрали селяни. Ще один рік роботи і у нас всі жомові сховища будуть порожніми. Жом буде більш віджатіший, відповідно, і кращої якості, і краще зберігатиметься, і матиме більше поживних речовин», – розповідає заступник голови Гнідавського цукрового заводу Олександр Нікішин.
Гнідавський цукровий завод продовжує модернізацію виробництва впевнено досягаючи європейських стандартів. Після встановлення жомопресів та фільтрів глибокого віджиму у планах напрацювання концепції сушіння жому.
На підприємстві розповідають, що планують перейти на такий рівень роботи заводу як у Польщі, Німеччині, коли практично на території заводу жому не буде.
Така модернізація, яку з року в рік здійснює Гнідавський цукровий завод є частиною перспективного плану затвердженого з метою повного розвантаження полів фільтрації та у перспективі їх закриття.
-
Сьогодні
-
Завтра
-
Незабаром