Вантажні шини від виробника «Росава»

21 Травня 2019, 11:36
1745

Бренд «Росава» — популярний виробник шин в Україні. Він постійно вкладає кошти в інновації, нові розробки і закупівлю технологічного обладнання, намагаючись задовольнити кількісні вимоги замовників і відповідати очікуванням клієнтів щодо якості продукції. Компанія поставляє шини для стандартної комплектації легкових автомобілів, вантажоперевезень, сільського господарства.


 

Вантажні шини використовуються на транспортних засобах різної вантажопідйомності, вони мають унікальний малюнок протектора і захист від пошкоджень. Більш детально ознайомитися з асортиментом вантажних шин можна на сторінці https://rosava.com/ru/tyres/truck, де представлені описи і експлуатаційні характеристики для зручності вибору.

 

Вантажні шини для будь-якого дорожнього покриття

У виготовленні вантажних шин задіяні провідні фахівці, сучасне обладнання, найкраща сировина. Модельний ряд бренду постійно оновлюється і розширюється. У каталозі представлено понад 100 позицій вантажних та індустріальних шин в різних типорозмірах.

Головна перевага продукції — відповідність специфіці вітчизняних доріг. При виготовленні шин враховуються особливості клімату, якість дорожнього полотна, підвищені вагові навантаження. Унікальний симетричний протектор покришок розроблений для ефективного відведення води і забруднень з ділянки контакту колеса з дорогою, забезпечення зчеплення на будь-якому покритті. Якісна гума гарантує рівномірний знос.

Купувати шини від виробника воліють автовласники і компанії, для яких в пріоритеті стійкість на дорозі, міцність до розривів, безпеку на підвищених швидкостях.

 

Переваги вантажних шин Rosava

Розглянемо переваги покришок «Росава» для вантажних автомобілів:

  • використання в технологічному процесі екологічно чистої сировини — вантажні шини виробляються з матеріалів, які абсолютно безпечні для навколишнього середовища;
  • бездоганну якість продукції — автомобільна гума відповідають міжнародним нормам і вимогам, має сертифікати українських і міжнародних організацій;
  • тривалий період експлуатації і повільний знос — компанія гарантує до 5 років використання при будь-яких умовах;
  • високі значення прохідності, що забезпечується завдяки продуманному симетричного ненаправленому малюнку протектора;
  • безперервність ділянки контакту з покриттям забезпечують масивні центральні блоки;
  • застосування в складі матеріалу спеціальних присадок, які збільшують стійкість виробів до зносу, збільшують кілометраж пробігу;
  • вантажна гума протистоїть механічних деформацій і пошкоджень — дану особливість гарантують посилені боку протекторів.

 

Вантажна гума Rosava призначена для установки на транспортні засоби з будь вантажопідйомністю. З модельного ряду шин кожен замовник підбере варіанти, виходячи з цілей і умов експлуатації.

19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром