У Луцьку молодь кличуть на освітньо-мотиваційний табір

19 Травня 2019, 09:18
1832

Волинську молодь запрошують стати учасниками «Soft Skills Camp» − освітньо-мотиваційного табору для тих, хто шукає ефективний спосіб прокачати свої м’які навички та отримати купу яскравих емоцій цього літа.

Про це повідомили у прес-службі  Луцького осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Фундація Регіональних Ініціатив» (ВМГО «ФРІ»).

У програмі:
- Особистісний розвиток, гнучкість, креативність, тайм-менеджмент.
- Комунікаційні навички, міжособистісне спілкування, переговори.
- Емоційний інтелект.
- Проектний менеджмент, командоутворення, вирішення конфліктів.

Формат: табір – 5 днів проживання у наметах, польова кухня, навчання просто неба, нетворкінг, ватри, купання в озері, розвиваючі ігри, пісні під гітару, цінні знайомства.

Місце: Шацькі озера, Волинська область.
Дата: 23-27 липня
Для кого: молодь зі всієї України віком 16-25 років (для неповнолітніх потрібний письмовий дозвіл батьків).

Участь таборі є відкритою для молоді України усіх соціальних і професійних, релігійних, етнічних і національних груп. Важливо: ФРІ-табір − територія здорового способу життя, вільна від алкоголю, тютюну, інших видів наркотичних речовин.

Вартість: 400 грн (оплачуєте лише харчування).

Для участі обов'язково потрібно заповнити анкету: http://bit.ly/SoftCamp2019.

Дедлайн заповнення анкети: 23 червня 23:59. 

Посилання на подію у Facebook: https://www.facebook.com/events/448669722534725/. Тут ви знайдете детальнішу інформацію про програму та тематику табору, інформацію про правила та головні вимоги.

ФРІ-табори – щорічні освітньо-мотиваційні проекти ВМГО «ФРІ», що проходять у формі наметових таборів з метою активізації молоді, її мотивації до громадської активності та гуртування навколо ідей розвитку громадянського суспільства України, появи і поширення покоління соціально-відповідальних громадян. Учасниками ФРІ-таборів є молодь України, що цікавиться громадською активністю, можливостями саморозвитку та самореалізації.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024