Власниця задушеної кішки шукає справедливості

21 Жовтня 2016, 18:02
3720 Джерело: britanskie-kotiki.ru

Лучанка, чию кішку привселюдно задушив неадекватний молодик, написала заяву в поліцію.

Як розповіла Район.Луцьк дівчина, ім’я якої нас попросили не розголошувати, вона тепер боїться за своє життя та здоров’я.

Власниця кішки не знає, на якому етапі зараз слідство, та чи затримали злочинця. Так само не знає, де  зараз знаходиться труп тварини.

«Я навіть не впевнена, що поліція взяла його як доказ. Про це мені не повідомили, слідчий сказав, що будуть дізнаватися у патрульних, котрі були на затриманні», - розповідає лучанка.

Нагадаємо, 17 жовтня патрульна поліція прибула на виклик на вулицю Караїмську. На місці події патрульні затримали особу, поводилась вона неадекватно, мала явні ознаки алкогольного сп’яніння, а при затриманні чинила опір інспекторам. У руках молодик тримав кота, який на момент затримання не подавав ознак життя.

Як стало відомо з сюжету телеканалу «СТБ», вбивство сталося «на очах всієї вулиці», але чому ніхто не запобіг злочину, невідомо. Пояснити причину свого вчинку хлопець не зміг, тож його допитали та відпустили.

Після розголосу інциденту на всеукраїнських телеканалах власниця кішки боїться за своє життя та безпеку. Вважає, що хлопець методом тиску може змушувати її забрати заяву з поліції. Тому й просить не називати її ім’я:

«Я не знаю чого очікувати через вчорашній випуск новин і боюсь за свою безпеку, якщо цей хлопець захоче якось на мене натиснути, щоб я забрала свою заяву. Стараюсь ніде не писати про цю ситуацію в соцмережах, хоча, мабуть, вже пізно про це думати, але все ж таки. Надіюся на розуміння. Це нездорова людина, якщо голими руками задушила кішку. Не знаю, що можна ще від нього очікувати. Сподіваюся, що його візьмуть під варту і він отримає покарання на яке заслуговує, а саме арешт», - каже дівчина.

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
21 Жовтня 2016, 22:03
Нема в світі правди, правди не зіскати...
26 Жовтня 2016, 12:08
Добре, що господиня знайшлася, можна буде на неї скаргу подати за жорстоке поводження з домашніми тваринами. Ця бідна кицька постійно потерпала від голоду та холоду, харчувалася зі смітника, справляла потреби на газонах біля історичних пам'яток, намагалися зігрітися в любих приміщеннях, де тільки двері відкривалися. Як би не набридло прибирати лайно за чужими котами, вбивати їх безглуздо, тварина не винна, що в неї така горе-господиня, вона лише намагалася вижити! Краще б у КП "Ласка" відвіз
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром