У Луцьку назвали учня та вчителя року

17 Травня 2019, 18:46
3091

У Луцьку оголосили учня та вчителя 2019 року, які прославили місто своїми здобутками, та вручили їм дипломи.

Дійство влаштували 17 травня.

Так, кращим учнем стала одинадцятикласниця гімназії №21 Софія Золотопупова.

«Цей успіх не тільки мій. Вдячна великій кількості людей за підтримку, за те, скільки вони вклали в мене, в мій розвиток. Знаєте, вважаю, що школа – це важлива частина життя кожної людини. На мою думку, мені дуже пощастило з школою.

Днями мене запитали, чи багато я працювала. Кілька років тому, думала, що досягнути такого рівня, не можливо. Але, як виявилося, це не так складно. Просто кожен день потрібно робити трішки більше ніж ми звикли», – виступила зі словами подяки дівчина.

Найкращим вчителем міста у 2019 році стала педагог школи №10 Вікторія Щебет, яка зауважила, що всі учасники конкурсу, різні, але об’єднані спільною метою – виховання творчих, креативних, соціально активних, компетентних особистостей.

«Для цього треба любити свою роботу, дітей, щиро відкрити для них своє серце. Цей конкурс – можливість випробувати себе, сили, талант. Це хвилювання, нові знайомства, емоції, приємні моменти, які згодом перейдуть у спогади. Впевнилася, що я, як вчитель, на правильному шляху», – додала Вікторія Щебет.

Опісля для гостей свята виступали музичні й танцювальні колективи Луцька.

Читайте також: «Витрачати час на соцмережі –  в цьому сенсу не бачу», — лучанка-переможець міжнародної олімпіади








Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024