Вони мають витончений кулінарний смак, прекрасні навики та великий досвід роботи. Їхні страви чудово тамують голод і додають гарного настрою. А ще вони – найкращі друзі луцьких гурманів, адже дарують такі смаколики, яким позаздрять навіть найкращі світові мастер-шефи!
З нагоди Міжнародного дня кухаря «Таблоїд Волині» вирішив познайомити читачів з повелителями кухонь популярних луцьких закладів.
Отож, знайомтесь:
Юрій МУЗИЧУК
Стаж роботи: 15 років
Фірмові страви: «Легенда Синевіру» – запечені на грилі рулети з форелі, що подаються на грильованих цукіні під пікантним беконно-вершковим соусом «Карбонара», «Гетьманська заповідь» – каре телятини, запечене на грилі з журавлиним соусом, шматочками баклажанв-гриль під сиром «Сулугуні» та гриль-рулетами, фаршированими бринзою і зеленню.
Улюблені страви: борщ «Волинський», кров'янка за власним рецептом.
Тетяна КОВАЛЬЧУК
Стаж роботи: 6 років
Фірмові страви: ребра «Клямра» – свинячі ребра, запечені у печі, риба «Батярська» – скумбрія запечена з овочами.
Улюблені страви: голубці з рисом, салат «Цезар», курка сациві – тушкована з цибулею курка в пряному горіховому соусі з кінзою і часником, хачапурі.
Володимир КОВАЛЬ
Стаж роботи: 6 років
Фірмові страви: яловичина «Міньйон» – яловича вирізка просмаження «медіум» з тушкованими печерицями, овочами-гриль та ягідним соусом.
Улюблені страви: паста «Паперделле» з білими грибами та куркою, класичні деруни зі сметаною і зеленню.
Світлана ІСАЄВА
Стаж роботи: 20 років.
Фірмова страва: салат «Асорті смаків» з овочів та гарбуза під журавлиним соусом.
Улюблені страви: морська риба в креветковому соусі, овочевий тартар, панакота.
Ольга КОХАНЮК
Стаж роботи: 10 років.
Фірмова страва: стейк з лосося на подушці з шпинату.
Ольга ПИЛИПЮК
Фірмова страва: рол «СушиЯ».
Людмила РОМАНЮК
Стаж роботи: 21 рік.
Фірмова страва: «Місячне сяйво».
Улюблені страви: фарширована щука та фарширована курка.
Наталія ШВОРАК
Стаж роботи: 10 років.
Фірмова страва: смаженина на паляниці.
Вахтанг ТКАБЛАДЗЕ
Стаж роботи: 24 роки.
Фірмові страви: найбільший хачапурі, м’ясні страви – баранина, свинина, телятина.
Улюблена страва: хачапурі.
Leszko KONIK
Стаж роботи: 10 років.
Улюблена страва: Pierogi (вареники)
Руслан ГРИЦЮК
Стаж роботи: 5 років.
Фірмова страва: корейка під журавлиним соусом.
Улюблена страва: вареники з картоплею зі шкварками.
Оксана ВОРОН
Стаж роботи: 16 років.
Фірмова страва: медальйони з телячої вирізки в бочкові під ягідним соусом.
Улюблена страва: курячі роли з сиром та ананасами з соусом каррі.
Микола ДАЦКО
Фірмова страва: кераміка з куркою – м’ясо, запечене у глиняній посудині.
Дмитро ЗУБКО
Стаж роботи: 4 роки.
Фірмова страва: баранина «Чеверме».
Роберт ДАНИЛЯН
Стаж роботи: 15 років.
Фірмові страви: люля-кебаб та всі страви на мангалі.
Олег МИХАЙЛОВИЧ
Стаж роботи: 34 роки.
Фірмова страва: стейк.
Улюблена страва: деруни.
Людмила ЯРОЩУК
Стаж роботи: понад 25 років.
Фірмова страва: «мармурове» м'ясо.
Улюблена страва: кнелі із щуки у шпинаті за стародавнім рецептом.
Дмитро БОНДАРЧУК
Су-шеф ресторану КОЛОБОК.
Улюблені страви: консервація! Маринований перець чи помідорчик – це його пристрасть!
Оксана СЕМЕНЮК
Су-шеф Ring WOK Cafe.
Фірмова страва: шоколадні цукерки.
Оксана МАКСИМЧУК
Стаж роботи: 7 років.
Фірмові страви: морська риба гриль з прованськими травами під м’ятним песто, а також цікаві страви, над якими люблю експериментувати.
Улюблена страва: мікс зелених овочів з горіховим соусом, а також багато шоколаду та смачного вина.
Над випічкою працює увесь колектив разом із Світланою АРУТЮНЯН
Стаж роботи: 4 роки.
Улюблена страва та фірмова одна і та ж: хачапурі по-аджарськи.
Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу lutsk.rayon@gmail.com.