Вони годують лучан: найкращі кухарі луцьких закладів

21 Жовтня 2016, 13:05
7088 Джерело: charivne.info

Вони мають витончений кулінарний смак, прекрасні навики та великий досвід роботи. Їхні страви чудово тамують голод і додають гарного настрою. А ще вони – найкращі друзі луцьких гурманів, адже дарують такі смаколики, яким позаздрять навіть найкращі світові мастер-шефи!

З нагоди Міжнародного дня кухаря «Таблоїд Волині» вирішив познайомити читачів з повелителями кухонь популярних луцьких закладів.

Отож, знайомтесь:

Арт-кафе «Стоп-Кадр»

Юрій МУЗИЧУК

Стаж роботи: 15 років

Фірмові страви: «Легенда Синевіру» – запечені на грилі рулети з форелі, що подаються на грильованих цукіні під пікантним беконно-вершковим соусом «Карбонара», «Гетьманська заповідь» – каре телятини, запечене на грилі з журавлиним соусом, шматочками баклажанв-гриль під сиром «Сулугуні» та гриль-рулетами, фаршированими бринзою і зеленню.

Улюблені страви: борщ «Волинський», кров'янка за власним рецептом.
 

Відпочинкове дворище «Словограй»

Тетяна КОВАЛЬЧУК

Стаж роботи: 6 років

Фірмові страви: ребра «Клямра» – свинячі ребра, запечені у печі, риба «Батярська» – скумбрія запечена з овочами.

Улюблені страви: голубці з рисом, салат «Цезар»,  курка сациві – тушкована з цибулею курка в пряному горіховому соусі з кінзою і часником, хачапурі.

 

Спорт-бар «10 дерунів»

Володимир КОВАЛЬ

Стаж роботи: 6 років

Фірмові страви: яловичина «Міньйон» – яловича вирізка просмаження «медіум» з тушкованими печерицями, овочами-гриль та ягідним соусом.

Улюблені страви: паста «Паперделле» з білими грибами та куркою, класичні деруни зі сметаною і зеленню.

 

Паб «Горище»

Світлана ІСАЄВА

Стаж роботи: 20 років.

Фірмова страва: салат «Асорті смаків» з овочів та гарбуза під журавлиним соусом.

Улюблені страви: морська риба в креветковому соусі, овочевий тартар, панакота.

 

Готельно-ресторанний комплекс «Острів»

Ольга КОХАНЮК

Стаж роботи: 10 років.

Фірмова страва: стейк з лосося на подушці з шпинату.
 

Ресторан «СушиЯ»

Ольга ПИЛИПЮК

Фірмова страва: рол «СушиЯ».
 

Ресторація «Добра Хата»

Людмила РОМАНЮК

Стаж роботи: 21 рік.

Фірмова страва: «Місячне сяйво».

Улюблені страви: фарширована щука та фарширована курка.
 

Кафе «Сніжинка»

Наталія ШВОРАК

Стаж роботи: 10 років.

Фірмова страва: смаженина на паляниці.

 

Кафе «Хурма»

Вахтанг ТКАБЛАДЗЕ

Стаж роботи: 24 роки.

Фірмові страви: найбільший хачапурі, м’ясні страви – баранина, свинина, телятина.

Улюблена страва: хачапурі.
 

Соціальне кафе «Pierogarnia»

Leszko KONIK

Стаж роботи: 10 років.

Улюблена страва: Pierogi (вареники)
 

Садиба «Золота підкова»

Руслан ГРИЦЮК

Стаж роботи: 5 років.

Фірмова страва: корейка під журавлиним соусом.

Улюблена страва: вареники з картоплею зі шкварками.
 

Господа «Млин»

Оксана ВОРОН

Стаж роботи: 16 років.

Фірмова страва: медальйони з телячої вирізки в бочкові під ягідним соусом.

Улюблена страва: курячі роли з сиром та ананасами з соусом каррі.

 

Ресторація болгарської кухні «Чевермето»

Микола ДАЦКО

Фірмова страва: кераміка з куркою – м’ясо, запечене у глиняній посудині.

Дмитро ЗУБКО

Стаж роботи: 4 роки.

Фірмова страва: баранина «Чеверме».

 

Еко-ресторан «Арарат»

Роберт ДАНИЛЯН

Стаж роботи: 15 років.

Фірмові страви: люля-кебаб та всі страви на мангалі.

 

Ресторація «Black Gold»

Олег МИХАЙЛОВИЧ

Стаж роботи: 34 роки.

Фірмова страва: стейк.

Улюблена страва: деруни.
 

Ресторан «Корона Вітовта»

Людмила ЯРОЩУК

Стаж роботи: понад 25 років.

Фірмова страва: «мармурове» м'ясо.

Улюблена страва: кнелі із щуки у шпинаті за стародавнім рецептом.
 

Компанія «Emotion Group»: Ring Dj Cafe, Party Bar Visim, Ring WOK Cafe, Колобок

Олександр ЛИСИК
 
Шеф-кухар компанії.
 
Улюблена страва: салат «Ромашка» у виконанні дружини.

Сергій ВОЛЯНЮК
 
Су-шеф Ring Dj Cafe & Party Bar Visim.
 
Улюблена страва: шпинатні равіолі з лососем.

1

Дмитро БОНДАРЧУК

Су-шеф ресторану КОЛОБОК.

Улюблені страви: консервація! Маринований перець чи помідорчик – це його пристрасть!

Оксана СЕМЕНЮК
 
Су-шеф Ring WOK Cafe.
 
Фірмова страва: шоколадні цукерки.

 

Мережа піцерій «Соло»

Оксана МАКСИМЧУК

Стаж роботи: 7 років.

Фірмові страви: морська риба гриль з прованськими травами під м’ятним песто, а також цікаві страви, над якими люблю експериментувати.

Улюблена страва: мікс зелених овочів з горіховим соусом, а також багато шоколаду та смачного вина. 
 

Грузинська пекарня «Сулі Гулі»

Над випічкою працює увесь колектив разом із Світланою АРУТЮНЯН

Стаж роботи: 4 роки.

Улюблена страва та фірмова одна і та ж: хачапурі по-аджарськи.

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
21 Жовтня 2016, 19:01
В Сулі-Гулі від Грузії - нічого немає. Прізвище Світлани Арутюнян - вірменське. Що вразило в цій псевдогрузинській пекарні - тісто для хачапурі, мепурі, самси, люля-кебабу, і всіх інших випічок - однакове, і його дуже багато. Зїдаєш одну штуку - живіт роздувається від того тіста.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром