У Луцьку відсвяткують річницю «Молодіжної ігрової платформи»

17 Травня 2019, 11:08
1594

Благодійний захід з настільних ігор «Молодіжна ігрова платформа» для підтримки онкохворих дітей відбувається щомісяця.

19 травня відбудеться 12-й ювілейний захід. Як завжди молодь кличуть грати у настільні ігри, брати участь у розіграшах, слухати музикантів, спілкуватись, – повідомляють організатори заходу.

З нагоди річниці організатори підготували чимало новинок. 

«Друзі, чекаємо Вас вже у неділю з 17:00 на святковий ювілейний благодійний захід. Як і обіцяли сюрпризів чимало: нові ігри, два розіграші (один як завжди запустимо у соцмережі, інший проведемо на заході, виступ музичного гурту Хвиля», – йдеться у повідомленні.

Також для учасників розробили брендові рамки для аватарок у Facebook, які можна знайти на ключовим словом Ігроваплатформа.

Серед ігор: - dixit; - uno; - mafia; - монополія; - зрозумій мене; - шашки; -шахи; - ерудит;  - хто Я?; - вежа Дженга; - лото; - показуха; - подорожуємо Україною; - та ін.

Цього разу відбудеться розіграш сертифікатів від одного з закладів харчування, назву якого засекречено. Також ще один розіграш квитків та сертифікату проведуть безпосередньо на заході.

Молодіжна ігрова платформа відбувається раз на місяць, тому не варто гаяти час, а приходити, адже це надзвичайно цікавий час для дозвілля, до того ж кожен відвідувач долучиться до доброї справи.

Вхід від 20 гривень.

Захід відбудеться за адресою вулиця Винниченка 30А, 5 поверх у Академії розвитку з 17:00 - 20:00.






Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром