У центральному парку Луцька хочуть навести лад із транспортом

16 Травня 2019, 15:52
фото ілюстративне 1573
фото ілюстративне

У Луцькраді обговорили питання руху транспорту територією Центрального парку культури й відпочинку імені Лесі Українки.

Про це йшлося під час зустрічі із підприємцями, які здійснюють господарську діяльність на території парку, – повідомляють у прес-службі Луцькради.

За його словами радника міського голови Ігоря Поліщука, міська влада проводить заходи щодо обмеження руху транспорту парком. Встановлено відповідні штучні перешкоди. На жаль, недобросовісні водії зруйнували болард, який стояв на в'їзді у парк у районі Луцького зоопарку. Нині уже встановили новий потужніший болард, який унеможливить заїзд автомобілів.

Поліщук зауважив, що є діюче рішення виконавчого комітету Луцької міської ради від 06.12.2017 № 764-1 «Про додаткове розміщення пунктів торгівлі (сфери послуг), організацію проведення масових заходів та руху транспорту в центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки», яким регулюється питання руху транспорту територією парку для обслуговування торгових павільйонів.

У міськраді запропонували, щоб болард був опущений щодня з 8:00 до 11:00 та з 21:00 до 23:00. У цей час підприємці зможуть довезти товар до своїх павільйонів чи провести їх технічне обслуговування.

Присутні на зустрічі підприємці погодилися з цією пропозицією.

У разі порушення досягнутих домовленостей і виявлення руху транспорту у невизначені години, до підприємців застосовуватимуть різного роду санкції, аж до скасування паспорту прив'язки.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром