«Pianoбой» зібрав у Луцьку аншлаг

20 Жовтня 2016, 17:48
2697

До Луцька вперше приїхав популярний український гурт «Pianoбой».

У залі Палацу культури в середу, 19 жовтня, яблуку ніде було впасти, а вільними залишилися всього кілька місць, – повідомляє Таблоїд Волині.

Зібралася переважно весела танцювальна молодь, хоч несподівано і приємно було бачити кілька пар літніх і не менш активних людей. Гаряча публіка не могла просто очікувати на вихід улюбленого гурту, тому гучно і дружно скандували «Pi-a-no-бой».




Дмитро Шуров з’явився на сцені тихо і непомітно, допиваючи свою вечірню каву, але після того, як взяв до рук мікрофон і привітався, безапеляційно заявив: «Луцьк, ми гратимемо, доки у вас кров не потече з вух!».

Далі стартував нескінченний перформанс, що не припинявся на жодну мить.



Вже під першу пісню «Родимки» лучани ледь стримувалися, аби не повистрибувати з місць, уже через кілька емоційних треків дехто таки дав волю емоціям у запальних танцях, а справжній вибух стався у той момент, коли бабуся у пістрявій хустинці закричала разом з усіма «Fre-e-e-dom» і в такт швидко закивала головою.

«Приємно приїжджати у нові міста, і на першому ж концерті бачити стільки людей, але нам цього мало! Ми хочем, щоб усі співали! Хочемо інтерактиву з вами», – закликав Дмитро.


Музикант справді викладався і віддавав усі емоції розбурханому залу. Він кидав інструменти, кричав, стрибав, вилізав зверху на піаніно і разом з тим заворожував чистотою і силою вокалу.



«Це якась масова істерія… Це божевілля, але мені це подобається», – шепотіла збоку спантеличена жіночка років сорока.

Під розмірений темп пісні «Кохання» маленька дівчинка вибігла на сцену з милим букетиком квітів, який, безумовно, дуже потішив вокаліста.

За останні кілька концертів Луцьк якось несподівано зажив слави міста дебютів. Абсолютно нові пісні тут ще зовсім нещодавно заспівали «Бумбокс» та Марія Чайковська. Цього разу теж спеціально для луцької публіки відбулася прем’єра пісні «Неисправимый».

Аби трохи заспокоїти шалений зал, що знав напам’ять слова чи не усіх його пісень, перед найбільш дикою кульмінаційною піснею Дмитро Шуров майстерно зіграв короткий уривок із твору «Ранок у лісі» Едварда Гріга. Опісля цього усі учасники «Pianoboy» разом із залом глядачів, слухачів та танцівників остаточно вибухнули спекотною за настроєм піснею «Ведьма».

Кликати «на біс» лучани почали ще навіть до того, як музиканти пішли за куліси.

Відтак гурт подарував для усіх шанувальників Кузьми Скрябіна пісню «Шампанські очі» та кількахвилинний потужний «розспів», під який усі охочі відривалися вже просто біля сцени.

«Концерт був таким собі побаченням двох закоханих, які, можливо, познайомилися ще в дитинстві», – поділився з «Таблоїдом Волині» враженнями від концерту Дмитро Шуров.

«Не можна сказати, що ми з Луцьком поводилися, як незнайомі люди. Музика, якщо вона відверта і йде від серця, дуже швидко єднає людей, навіть якщо вони абсолютно незнайомі. Тому в мене абсолютно не було враження, що ми тут вперше, десь на другій пісні був повний порядок. Концерт був контрастним, досить емоційним, так ми зараз граємо, мені подобається, коли люди можуть на наших концертах проходити такі собі емоційні «американські гірки». Сьогодні очевидним апогеєм були «Шампанські очі», в турі таке вперше, це супер. Для мене, як для людини, яка її співає, і як фаната Кузьми – це дуже приємно», – посміхаючись розповів музикант.



Фото Романа ДОМБРОВСЬКОГО

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром