Луцькі пенсіонери безплатно переглянули виставу «Безталанна»

15 Травня 2019, 20:00
1843

Громадянський Рух "СВІДОМІ", засновником якого є Андрій Покровський, організував для пенсіонерів черговий безкоштовний перегляд вистави у Волинському облмуздрамтеатрі імені Тараса Шевченка.

12 травня лучани провели недільний вечір за переглядом драми "Безталанна" Івана Карпенка–Карого, — повідомили у прес-службі Руху.

У виставі зображена історія кохання двох молодих людей — Гната і Варвари, яких розлучили власні ревнощі та гординя. Але, як невдовзі зможе переконатися глядач, справжню любов неможливо забути.

Для пенсіонерів, що є однією з найбільш соціально незахищених категорій населення, перегляд вистави чи кіно часто є задоволенням не з дешевих. Але наша команда переконана, що це не повинно бути першкодою для якісного проведення дозвілля.

"Я рідко ходжу до театру, адже пенсії в нас невеликі, дозволити собі ми не можемо це постійно", — зауважила лучанка Лариса Смирнова.

І додала, що ця ініціатива дає пенсіонерам таку можливість

Координатор "Доступного театру" Євгеній Мікоян зауважив, що безкоштовні перегляди вистав і фільмів проводяться майже щомісяця.

"Щоб взяти участь у проекті, потрібно зареєструватися, зателефонувавши до нашого офісу, і власне просто бути пенсіонером будь-якої категорії", — розповів він.

Реєстрація відбувається за телефонами 099 215 50 75 та 068 215 70 75.








 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром