Луцьк, 10 вересня: котики-мишки, Романюк поїхав на схід та повернення з полону

10 Вересня 2015, 23:48
2306

Пропонуємо традиційний огляд дня. Сьогодні в полі зору – четвер, що минув. 

Зачекалися. Сьогодні ввечері лучани зустрічали героїв-волинян. Сергій Фураєв та Артем Комісарчук, бійці 51-ОМБР, повернулися на Волинь після проведення більше як року у полоні бойовиків.


Мер Луцька у зоні АТО. У зону проведення антитерористичної операції поїхала делегація з Волині. Окрім міського голови Луцька Миколи Романюка, який, власне, її очолює, на схід поїхали депутат Волинської обласної ради Ігор Чорнуха, депутат Луцької міської ради Євген Ткачук, мама загиблого солдата Віталія Махновця – Марія, дружина загиблого солдата Дмитра Йовзика – Оксана, директор центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради Ліна Галан.

Делегація має на меті зустрітися з волинянами які захищають Україну у зоні проведення бойових дій, передати їм комплекти військової форми, футболки, дизельний генератор, біноклі, засоби гігієни, продукти харчування та інші необхідні речі. Крім того, делегація має намір взяти участь у панахиді в пам’ять про загиблих у травні 2014 року військовослужбовців 51-ї ОМБР.  

В центрі міста перекриють рух. У зв’язку з плановими ремонтними роботами дорожнього покриття завтра в центрі міста перекриють рух. Неможливо буде проїхати такими ділянками: проспект Волі (на ділянці дороги від вулиці Винниченка до Шопена), Перемоги (на шляхопроводі), вулиця Словацького (на відрізку від вулиці Богдана Хмельницького до Винниченка).

Погодні умови стали на заваді. Організатори фестивалю «Lutsk Food Fest» повідомили про скасування заходу через погодні умови. Відтак фестиваль, проведення якого відтерміновували двічі, не відбудеться. Його перенесли на весну.

Фотополювання на котиків. Місцеві художниці Наталія Гуркіна та Оксана Пастушок розмалювали стіни будинку та вхідні двері у під’їзди оригінальними малюнками. Про те кого та що саме зобразили талановиті лучанки – у фоторепортажі нашого кореспондента Оксани Власюк.



 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром