Михалик може перейти у «Волинь» із московського «Локо»

13 Травня 2019, 23:01
2267

Український футболіст Тарас Михалик не буде продовжувати контракт з московським «Локомотивом» і може завершити ігрову кар’єру після закінчення сезону.

Про це повідомляє Сегодня.

Контракт 35-річного півзахисника з «Локомотивом» розрахований до кінця червня.

«Я не буду продовжувати контракт, матч останнього туру з «Уфою» стане для мене останнім у складі «Локомотива». Чесно кажучи, схиляюся до того, щоб завершити кар'єру. Зараз не розглядаю ніяких варіантів, збираюся додому, в Луцьк, вже сиджу на валізах, збираю речі. Максимум, як варіант, пограю в місцевій «Волині», але 50 на 50, вирішую, грати чи ні», - сказав Михалик.

Михалик виступає за «Локомотив» з 2013 року, в його складі він став чемпіоном Росії і дворазовим володарем Кубка Росії. В «Локомотив» Тарас перейшов з київського «Динамо», де виступав з 2005 року.

В кінці минулого року на поєдинок проти «Спартака» гравці «Локомотива» вийшли в чорних футболках з написом «Тарас, ми з тобою». Футболісти підтримали українського захисника Тараса Михалика, який втратив батька. Володимир Михалик був знайдений мертвим на березі річки Стохід в Любешові Волинської області.

Читайте також: Кварцяний розказав про Коломойського і «Волинь»

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром