У Луцьку на фуд-фесті презентували унікальні ковбаски від «Забіяки»

13 Травня 2019, 20:00
Ковбаски Brats 6044
Ковбаски Brats

Вже з 15 травня лучани зможуть придбати в магазинах «Улюблений продукт» унікальні ковбаски Brats. Новинку представила компанія «Забіяка» у рамках презентації нового бренду Фамільна майстерня «Забіяка&Забіяка». В Україні таких, кажуть, ще немає. На смак вони нагадують справжні німецькі ковбаски, але з українського м'яса:ситно та соковито.

Про це повідомляє видання «Таблоїд».


 

4 види та 5 способів приготування бренд запропонував своїм покупцям. Нові ковбаски можна варити, запікати, смажити,готувати в мікрохвильовій печі та на грилі.

Ковбаски Brats – продукція-флагман бренду Фамільна майстерня «Забіяка & Забіяка». Новий бренд напередодні презентували засновники – брати Сергій та Олександр Забіяки. Так, в асортименті бренду м'ясо, напівфабрикати та ковбаси лише вищого ґатунку, виготовлені за сімейними та оригінальними рецептурами. Це новий рівень м'ясо-ковбасної продукції, підтвердженням чому є ковбаски Brats.

Капацина Сергій, керівник проекту Food Truck, представив гостям Lutsk Food Fest всі чотири види нових ковбасок BRATS.

 

 

BRATS З ТОМАТАМИ

Ця ковбаска має виражений смак томату та спецій, серед усіх видів – найменш жирна та з унікальним післясмаком.

 

 

BRATS ORIGINAL 

Ця ковбаска-«бруталка» суттєво жирніша за інші, в ній мінімум спецій, не пошкодували лише духмяного перцю, який додали немеленим.

 

 

BRATS З ЦИБУЛЕЮ

Соковиті ковбаски з цибулевим післясмаком, цибуля не занадто різка і зовсім не створює дискомфорту після того, як ви поїли ковбасок.

 

 

BRATS З СИРОМ

Це «Мюнхенська з сиром», яка пережила ребрендинг. Нам розповіли, що серед чотирьох видів BRATS, саме цю обере дитина, адже смак ніжний, а сир – якісний.

 


 

Всі ковбаски в натуральній оболонці, тому перед приготуванням їх не треба чистити, а також за рахунок справжньої оболонки зберігається якість продукту, його органічність. Сергій Капацина також розповів, що таку ковбаску треба підсмажувати цілою, аби не витікали соки. Оболонка дозволяє зберегти все всередині.

«Забіяка Food Truck» працює на різних заходах та фестивалях і своє перебування анонсуватиме в соцмережах.

Читайте також:








Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром