Патрульні нагородили луцького активіста

13 Травня 2019, 13:16
2741

Відомому активісту Олександру Ніколайчуку вручили подяку за внесок у розбудову патрульної поліції на Волині.

Як відомо, другий рік в УПП у Волинській області працює комісія, до складу якої входять представники громадськості та Управління, — нагадують в прес-службі правоохоронців.

За цей період часу територія обслуговування патрульної поліції значно розширилась: нині екіпажі працюють не лише в Луцьку, а й у Ковелі, на трасах М-07, М-19, Н-22 та на постах. Відповідно, зросла чисельність штату, і потреба в поповненні.

Наразі набір триває, вільними залишаються 80 вакансій. Тож поліцейська комісія приділяє кожному кандидату максимальну увагу.

13 травня секретареві комісії Олександру Ніколайчуку вручив подяку заступник начальника УПП Роман Буховець – за вагомий внесок в розбудову патрульної поліції.

«У нас бувають різні погляди на якісь речі чи на дії патрульних, але ми це якраз і цінуємо, що з вами можна і посперечатися, і знайти вирішення проблем. Завдяки вам реформа рухається в правильному напрямку», — сказав Роман Буховець.

Активіст завжди підтримував реформу, підтримував патрульних та конструктивно критикував. Також другий рік він успішно виконує функції секретаря поліцейської комісії. Приємно, що це відзначив керівник Департаменту Євген Жуков.

«Вважаю, що реформа патрульної поліції є однією з найуспішніших в країні. Орган створений «з нуля», є певні робочі моменти, але в цілому більше позитиву. Бажав би всій поліції перетворитись на орган з людським обличчям, якому б довіряли і з яким би люди відчували себе в безпеці», — відзначив Олександр Ніколайчук.

Читайте також: У Луцьку неправильно припарковане авто розмалювали фарбою


26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром