55-й район: маршрут №33 запропонували забрати з вулиці Чорновола

19 Жовтня 2016, 10:28
1914 Джерело: fotobus.msk.ru

Через можливість створення аварійних ситуацій при виїзді з вулиці Чорновола на Карпенка-Карого, запропонували змінити рух маршрутки №33.

Про це у середу, 19 жовтня, під час засідання виконавчого комітету, повідомив начальник Управління транспорту та зв'язку Анатолій Миронюк.

Він зауважив, що небезпека здійснення регулярного руху автобусів при виїзді із вулиці Чорновола супроводжується постійним чотирьохсмуговим рухом транспортних засобів по вулиці Карпенка-Карого у двох напрямках та виїздом на залізничний переїзд.

У такому разі виникає обмежена об'єктивна можливість бачити дорожню обстановку з місця водія, що в свою чергу може привести до ДТП.

Через це запропонували, щоб автобус курсував за таким маршрутом: Глушець, Паркова, Волі, Винниченка, Василя Мойсея, Івана Огієнка, Клима Савура, Задворецька, Рівненська, Відродження, Молоді, Соборності, Перемоги, Василя Мойсея, Винниченка Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська (місце міжзмінного відстою на вулиці Ковельській перед поворотом на вулицю Глушець).

Втім, це фактично «забере» єдину маршрутку з вулиці Чорновола, яка лише нещодавно почала там їздити.

«Чекайте, на Чорновола тоді взагалі не буде маршруток? Там нормальна дорога, спокійний рух. Зараз здають будинки. Я не буду погоджуватися, щоб з Чорновола забрали маршрутку. Подумайте, як це зробити, але там має курсувати автобус», – зазначив Микола Романюк.

На що Анатолій Миронюк відповів, що окрім великого ризику створення аварійних ситуацій, на вулиці Чорновола немає великої кількості пасажирів. Такий аргумент Микола Романюк вважає логічним через те, що у цій частині міста багато будинків ще не здали в експлуатацію.

Тож у підсумку міський голова запропонував зняти питання з розгляду на доопрацювання і рекомендував ні в якому разі не виключати з маршруту вулицю Чорновола.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром