Мамсурова: притулок для тварин за 11 мільйонів будуватиме «Луцьксантехмонтаж»

19 Жовтня 2016, 10:02
4432

ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» став переможцем у відкритих електронних торгах, які мали визначити підрядника для будівництва притулку бездомних тварин на вулиці Мамсурова, 9.

Протокол розкриття переможця опублікували в обід у вівторок, 18 жовтня, на сайті публічних закупівель «Prozorro».

Згідно з технічною документацією, у новому притулку мають збудувати два корпуси, облаштувати закритті вольєри, карантинник, ізолятор та приміщення тимчасового зберігання трупів, а також провести земляні роботи. На це все у бюджеті передбачили 11 395 300 гривень.

Участь у торгах взяли три підрядника: ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536», ТОВ «Житлобуд-2» та Павло Тарнавський. Щоправда, в останнього відсутня необхідна документація та вказана найвища ціна за роботу.

За словами директорки КП «Ласка» Дани Новарчук, інші учасники торгів мають можливість протягом 20 днів оскаржити результати.

«Також за цей час перевірятимуть, чи все гаразд із документами у підрядника, що переміг. Я сподіваюсь, що в цьому напрямку все буде добре, адже нам потрібно якомога швидше розпочати будівництво притулку», – пояснила директорка.

Нагадаємо, що ремонт Палацу учнівської молоді, а також Луцького зоопарку також здійснював ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536».

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
19 Жовтня 2016, 14:08
Ото магнатка Новарчук відмиє бабла.Ви краще для людей збудуйте притулок,а не для собак.Ці гроші віддайте хворим дітям,які помирають, а не ,щоб ця Новарчук стала мільйонеркою і її подібні.Ми скоро з голоду подхнем,бо за пенсію купимо буханку хліба.Дітьми- сиротами краще хай піклується ця Дана, в якої видно щось з головою не все гаразд.Собаки будуть мати кращі умови ніж діти.
19 Жовтня 2016, 16:32
Цілком згідний з Сірим. А лучан запитали, на що краще витратити гроші? Садочків, шкіл не хватає. А собак та котів потрібно за кошти хазяїв чіпувати. А то потримають трохи, пограються, а потім на вулицю. А чому б і ні, адже в міському бюджеті грошей маса - не знають куди дівати. Для цього потрібно місцеві референдуми проводити.
20 Жовтня 2016, 03:49
і знову корупція
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром