Як в обласному центрі зайнятості відзначили День матері

12 Травня 2019, 17:32
1792

Щороку у другу неділю травня українці відзначають міжнародний День матері. До слова, свято на державному рівні утвердилось в нашій державі ще у 1999-му.

Аби створити теплу атмосферу та зробити мінливі весняні дні по-справжньому яскравими, сьогодні, 11 травня, у Волинському обласному центрі зайнятості відбулося родинне свято, – повідомили у ВОЦЗ.

Під час обідньої перерви діти фахівців Волинського обласного центру зайнятості презентували свої таланти й вміння. Тут було все: ніжна мелодія сопілки від Артема Члека, витончені голоси скрипки від Олександри Король та Ані Балабус, вірші про найдорожчих матусь від Насті Мельничук, Маргарити Косанюк і Олексія Скольбушевського та навіть запальні танці від Дарини Моружко («Східний») та Матвія Шмиговського з партнеркою Ангеліною («Ча-ча-ча»).

Директор Волинського ОЦЗ Роман Романюк привітав колег із прийдешнім святом та підкреслив: найкращий подарунок у житті – це діти. Саме вони дарують найсвітліші моменти щастя.

«Що може бути більш світлим, чистим та емоційно глибоким, аніж взаємозв’язок кожного з нас із мамою..? Це завжди особливі й дуже трепетні почуття. Щиро бажаю вам міцного здоров’я. Усім мамам – радості і гордості за своїх діток. Пам’ятайте про матусь, цінуйте їх і любіть», – звернувся до колег Роман Романюк.

Позитивні емоції, яскраві спогади та світлини зі свята ще довго тішитимуть найменших учасників та фахівців ВОЦЗ.







Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром