Піаніст Єгор Грушин заворожив луцьку публіку мінливим музичним настроєм

19 Жовтня 2016, 09:11
2227

Український неокласичний композитор та піаніст Єгор Грушин у рамках всеукраїнського туру привіз до Луцька новий альбом «Once».

Виступ музиканта, який організували представники мистецького об’єднання «стендаЛь», відбувся у вівторок, 18 жовтня.

Квитки на концерт лучани купували охоче, тож у Палаці культури міста Луцька зібралося чимало поціновувачів неокласичної музики.

«Не очікували, насправді, що збереться так багато людей. Дуже приємно грати, коли ви себе так тихо поводите. Це, напевно, найкраща для музиканта нагорода, коли під час концерту люди слухають. Ніхто не розмовляє, ніхто не сидить майже в телефонах. Дякую вам за це», – зауважив Єгор Грушин.

Музика, яка лунала зі сцени, дійсно заворожувала. Кожну нову композицію доповнювала тематична картинка, яка візуально сприяла ще кращому сприйняттю мелодії. Чарівну атмосферу у залі піаністу допомагали створювати віолончелістка Роксолана Пахолків та скрипалька Анна Бура.

Опісля уже добре відомих композицій, музикант-неокласик представив свій новий альбом «Once», а родзинкою стала його головна мелодія з однойменною назвою.

«Ми приїхали не просто так. Два роки тому уже виступали в Луцьку, правда, вас тут було трохи менше. Тоді грали нашу стару програму. А зараз презентуватимемо новий альбом, який називається «Once». Дякую кожній людині, яка прослухала цей альбом і дякую вам за те, що є за що дякувати», – наголосив піаніст.

Публіка із вдячністю теж не забарилася і, підвівшись зі своїх місць, проводжала музиканта бурхливими оплесками.




















1

1

1


 

Фото Романа Домбровського

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром