У міськраді хочуть налагодити діалог між бізнесом та владою

18 Жовтня 2016, 17:27
1665 Джерело: loda.gov.ua

У Луцькій міській раді розробляють нову програму розвитку малого та середнього підприємництва.

Про це йшлося під час засідання робочої групи з розроблення проекту Програми підтримки малого та середнього підприємництва у Луцьку на 2017-2018 роки у вівторок, 18 жовтня.

Начальник управління підприємництва та реклами Олександр Козлюк розповів, що прийнята раніше програма розвитку підходить до завершення, тому необхідно створити нову.

Начальник відділу розвитку підприємництва та реклами Віталій Мазур додав, що програма окреслює спільну діяльність органів влади та заходи, передбачені законом про розвиток малого та середнього бізнесу.

«Важко судити, наскільки програма вплинула на розвиток бізнесу. У нас потужно працює координаційна рада з розвитку підприємництва, налагоджений зв'язок між підприємцями та координаційною радою. Ми працюємо безперебійно і вважаємо, що робота в межах програми є ефективною. Можу пройтися по багатьох показниках, де видно, що у нас або стабільність, або легкий ріст», – зауважив Віталій Мазур.

Крім того, він додав, що потрібно налагоджувати діалог міської ради з бізнесом. У свою чергу Луцькрада готова взяти участь у співфінансуванні проектів розвитку підприємництва.

Відтак до 25 жовтня представники бізнесу з усіма пропозиціями щодо проекту Програми можуть звертатися в управління підприємництва та реклами Луцької міської ради.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром