На ЛПЗ відбулася перша в Луцьку публічна лекція, присвячена безпеці в дворах

11 Травня 2019, 11:56
Громада ЛПЗ 3037
Громада ЛПЗ

Мешканці 19 багатоповерхівок  мікрорайону ЛПЗ організували і провели публічну лекцію, що стосувалася питання безпеки в дворах.

Такий захід у Луцьку відбувся вперше. У ролі лектора виступив дільничий поліцейський мікрорайону Микола Гловацький. Про це  у Facebook написала Наталія Гуркіна

«Громада ЛПЗ! Ви найкращі! Це дійсно, як сказав сьогодні Володимир Редкач, історичний момент! І ті оплески, які сьогодні звучали,  – найвища оцінка кожному за ще один важливий крок в розвитку нашого мікрорайону», – не приховує захвату активістка. 

Під час лекції лучани дізналися, як діяти, коли поблизу  прибудинкової території підозрілі дії проводить невідома особа. Наприклад, якщо хтось закопує (або ж розкопує) незрозумілі підозрілі предмети, треба сфотографувати ймовірного злочинця і надіслати фото в поліцію. Координати, куди можна буде надсилати інформацію, з'являються на кожній зупинці ЛПЗ.

Окрему подяку за організацію, допомогу та участь висловили Олені Дробишінець, Оксані Семенюк, Олегу Огороднику, Юрію Щербику, Володимиру Редкачу та Миколі Яручику.  Вдячність висловили також колективам бібліотеки-філії №7, Громадського телебачення, керівництву ЗОШ № 20, НВК № 24 та училища № 9.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром