Житло, тепло і каналізація: з якими проблемами зверталися лучани до мера міста

18 Жовтня 2016, 14:56
1878 Джерело: bortsi.com.ua

Міський голова Микола Романюк провів черговий прийом громадян з особистих питань.

Як повідомляють на сайті Луцької міської ради, загалом до мера звернулося понад 40 жителів міста.

Переважно лучани прохали посприяти у вирішенні житлових питань, зокрема клопотали про виділення житла для пільгових категорій громадян. Низка питань стосувалися облагородження прибудинкових територій, ремонту каналізаційних мереж на проспекті Соборності, 32б, та ремонту старих покрівель.

Власники новобудови на вулиці Зацепи, 2, стурбовані тим, що їхній будинок і досі не підключили до загальноміської мережі. Микола Ярославович особисто звернувся до керівників ПАТ «Волиньгаз» та КП «Луцькводоканал» з проханням допомогти мешканцям якомога швидше укласти відповідні договори для забезпечення помешкань заявників водою та теплом.

З початком опалювального сезону для лучан досить актуальним стало питання встановлення газових лічильників для забезпечення обліку природного газу. Оскільки це питання не належить до компетенції виконавчого комітету міської ради, громадянам для уточнення інформації варто відразу звертатися в ПАТ «Волиньгаз».

Над вирішенням проблем громадян спільно з міським головою працювали й керівники департаментів та управлінь. За результатами прийому всім заявникам надали роз’яснення. 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром