Знайшли чоловіка, який побив жінку і залишив непритомною на березі Стиру

10 Травня 2019, 14:14
фото ілюстративне 1949
фото ілюстративне

У Луцьку поліція оголосила підозру волинянину в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень жительці Ківерцівського району.

Зловмисникові слідчі повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального Кодексу України. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі, – повідомляють у прес-службі поліції Волині.

Нагадаємо, у неділю, 5 травня, близько 20:00 на березі річки Стир неподалік від Центрального ринку в обласному центрі виявили непритомну жінку. На її тілі були видимі тілесні ушкодження.

Оперативники встановили особу потерпілої. Нею виявилась 49-річна жителька Ківерцівського району. Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження.

У рамках досудового розслідування поліцейські встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 29-річний житель Турійського району.

Правоохоронці з’ясували, що напередодні чоловік познайомився із потерпілою в одному із закладів відпочинку в Луцьку. Згодом між ними виникла суперечка, під час якої підозрюваний побив нову знайому.

Зловмисника затримали у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром