Міська рада може передати УАЗ на потреби 14 бригади

18 Жовтня 2016, 10:55
2158

Депутати переконані, що стара техніка «Луцькспецкомунтрансу» ще зможе послужити на передовій.

Про це йшлося на засіданні комісії з питань комунального майна та приватизації у вівторок, 18 жовтня.

Нагадаємо, що комунальне підприємство «Луцькспецкомунтранс» хоче здати на металобрухт сім одиниць техніки. У ряди «списаних» потрапили п’ять сміттєвозів, один УАЗ, автобус ГАЗ та причеп.

Начальник відділу управління майном Луцької міської ради Алла Грабко розповіла, що в окремих автомобілях є вузли, які можна ще використовувати. Відтак, їх хочуть демонтувати та використовувати для ремонту, все інше – здати на металолом.

Проте депутати зауважили, що працюючі деталі можуть знадобитися у зоні АТО. Депутат Юрій Безпятко запропонував передати їх для потреб 14-ї окремої механізованої бригади. Він зауважив, що згідно рішення спеціалістів УАЗ має мотор та мости у досить непоганому стані.

Проте, оскільки передати комунальну власність волонтерам не можна через відсутність законодавчої бази, потрібно чекати дозволу Міністерства оборони, аби віддати техніку у власність держави. Відтак депутати вирішили виключити УАЗ з переліку об’єктів, які підлягають списанню.

Якщо керівництво 14-ї бригади вирішить, що техніка від автомобіля знадобиться, то її передадуть на баланс Міністерства оборони. В іншому випадку працюючі вузли залишаться у «Луцькспецкомунтрансі».

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром