Перші власники таунхауса розповіли, чому обрали ЖК «Ваш Затишок»

10 Травня 2019, 11:24
В'їзд на територію ЖК лише через надійні ворота 3674
В'їзд на територію ЖК лише через надійні ворота

Купівля власного житла є одним з найважливіших питань для будь-якої молодої пари. А тим паче, якщо у сімейства з’являються діти.

Ще торік Юлія С. з чоловіком почали задумуватись над  тим, що скоро їм стане тіснувато у стандартній однокімнатній квартирі. Тож молоде подружжя взялося за пошуки і придбання нового житла.

«Ми планували розширювати житлову площу, оскільки мешкаємо в однокімнатній квартирі. Спочатку думали придбати квартиру. Шукали і розглядали багато варіантів, але не могли знайти щось підходяще, бо хотілось, не лише більшу житлову площу, а й окрему територію де можна було б посидіти, дитячий майданчик, парковку… В той же час купувати великий будинок з власним двором дуже дорого і ми не мали змоги вкладати такі великі кошти. Тим паче у нас три місяці тому народилась маленька донька. Тож пріоритети і критерії з підбору житла у нас дещо зросли», — розповідає Юлія С.

За словами молодої матусі, вони з чоловіком зупинились на такому варіанті, як таунхаус — квартирі у малоповерховій забудові з окремою приватною територією за межами міста.

«Ми дізнались про  те, що на околиці Луцька у селі Рованці розпочалось будівництво нового житлового комплексу «Ваш Затишок», який складатиметься з таунхаусів. Поцікавились цінами і невдовзі познайомились з самим забудовником Юрієм. Він одразу ж показав будівництво, розповів як усе має бути.

Нам дуже сподобався такий варіант, адже таунхаус це дуже зручний варіант для сім’ї - квартира і водночас невеликий будинок. Також мені сподобалась транспортна розв’язка.

Коли ми розглядали подібні варіанти купівлі житла за містом, то більшість знаходиться дуже далеко і досить незручно доїжджати у місто. А тут — вийшов і недалеко від будинку відразу є зупинка громадського транспорту. За 10 хвилин  — ми вже в центрі Луцька», — ділиться враженнями перша власниця таунхауса у ЖК «Ваш Затишок».


 

Юлія С. розповідає, що їм дуже сподобалось планування. Загалом ЖК «Ваш Затишок» це 2 окремих будиночка на 10 дворівневих квартир закритого типу. Загальна площа кожного таунхауса — майже 117 м.к., житлова — 60,73 м.кв.

«Наш таунхаус має вітальню, кухню, коридор, 3 кімнати з балконом на другому рівні та два окремі санвузли. А ще мені дуже подобається, що є тераса і вихід на окреме власне невеличке подвір’я, де можна буде облаштувати місце для відпочинку – усе, що треба і дуже зручно для проживання сім’ї. Це не багатоквартирний будинок — у житловому комплексі всього 10 таунхаусів, а отже мешкатиме лише 10 сімей.

Оскільки ми купували таунхаус одними з перших ще на етапі будівництва, то мали змогу зробити перепланування. Досить часто відвідуємо будівництво і за потреби телефонуємо до забудовника, консультуємось з ним що і як краще зробити.

Юрій завжди йде на зустріч і розповідає, як краще вирішити те, чи інше питання з облаштуванням та ремонтом у нашій квартирі», — розповідає Юлія С.

Проект ЖК «Ваш Затишок»
Проект ЖК «Ваш Затишок»

 

За словами власниці таунхауса, окрім усього, її неабияк непокоїло питання наявності дитячого садочка чи інших освітніх закладів поблизу новобудови, адже у молодого подружжя народилась донечка.

«Виявилось, що ЖК «Ваш Затишок» розташований практично у Луцьку, тож до найближчого дитсадочка, який розміщений у мікрорайоні ЛПЗ, всього 10 хвилин. Та сама ситуація і зі школою. Ми вже навіть записали нашу донечку у дитсадок поблизу. Здача будинку планується наприкінці літа - початок осені. Тож думаю, що в максимально короткі терміни ми завершимо ремонт. Я вже не можу дочекатися, коли ми тут оселимось. Рішення про придбання таунхауса у цьому ЖК ми прийняли разом з чоловіком. Як інакше, адже навіть сама назва житлового комплексу «Ваш Затишок» говорить сама за себе – там буде затишно кожній сім’ї», - переконана Юлія.

Наразі будівельники вже завершили мурування стін і взялися за накриття даху. 


 

 

ЖК «Ваш Затишок» зводиться у селі Рованці, на околиці Луцька.

Вартість:

10 000 грн. за 1 м.кв. – за умови повної оплати;

11 000грн за 1 м. кв. – за умови відтермінування до 18 місяців з першим внеском 30%

Детальніше за інформацією щодо придбання таунхаусів звертайтесь по телефону.
☎️ - 068 404 74 74
☎️ - 050 058 92 62

Сторінка ЖК у Facebook: https://www.facebook.com/VashZatyshok/

Проект ЖК «Ваш Затишок»
Проект ЖК «Ваш Затишок»

Проект ЖК «Ваш Затишок»
Проект ЖК «Ваш Затишок»

 


 

20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром