Екс-військовий прокурор хоче поновитися на посаді

18 Жовтня 2016, 10:14
Олег Балакунець 3678
Олег Балакунець

Екс-військовий прокурор Луцького військового гарнізону Олег Балакунець намагається поновитися на посаді.

Його звільнили з військової прокуратури ще 14 липня у зв’язку з результатами службового розслідування. Чергове засідання відбулося у Волинському окружному адміністративному суді у понеділок, 17 жовтня, - повідомляє «Громадське.Волинь».

Олег Балакунець вимагає провести додаткове службове розслідування, аби ще раз розібратись, чи були підстави для його звільнення.

Заступник прокурора Луцького гарнізону Микола Набекало зазначив, що за наказом військового прокурора Західного регіону України на початку червня розпочали службове розслідування у справі Балакунця, бо до військової прокуратури з луцького міського відділу поліції надійшла інформація, що їхній працівник порушує Закон України про запобігання корупції. Під час відпустки Олег Балакунець нібито займався приватною юридичною практикою. 

«14 липня він був звільнений з посади прокурора військової прокуратури, а пізніше з лав Збройних сил. Також 14 липня позивач відмовився з цим ознайомлюватися, було створено комісію. Був засвідчений той факт, що позивач відмовився ознайомлюватися з даним наказом», – зазначив Набекало.

У свою чергу, Олег Балакунець зазначив, що його неналежним чином повідомили про звільнення. 

Суддя Волинського окружного адміністративного суду Андрій Ксензюк оголосив перерву у розгляді справи до 21 жовтня. У якості свідків на засідання запросять членів комісії, які засвідчили факт, що позивач відмовився ознайомлюватися з наказом про звільнення.

Читайте також: Боєць 51-ї бригади нарешті вільний від переслідувань прокурорів

 

Коментарі
18 Жовтня 2016, 17:16
КОЛИ ВИ ВЖЕ ПОВИЗДИХУЄТЕ ???
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром