Кримського: жителям будинку заважають смітники

17 Жовтня 2016, 15:51
1777 Джерело: google.com

Мешканці будинку по вулиці Кримського, 8, скаржаться на неприємний запах від десяти смітників, розміщених під вікнами будинку.

Як пише «Волинський інформаційний портал», про це розповіла мешканка будинку в понеділок, 17 жовтня, на особистому прийомі громадян міським головою.

Зокрема, жінка розповіла, що така велика кількість смітників обслуговує відразу вісім під’їздів. Але негативною стороною ситуації є те, що вона та господарі сусідніх квартир не можуть відкрити свої вікна через постійний сморід, що тримається біля будинку.

«До того ж там постійно живуть стадами голуби, які так загадили наші підвіконники, що відмити їх просто неможливо. Залишається лише викинути зовсім та замінити на нові», – додала вона.

Мер Луцька Микола Романюк поцікавився, як часто відповідні служби забирають усе сміття. На це жінка відповіла, що служби працюють добре, однак краще було би сміттєві баки розставити вздовж будинку: до прикладу, кілька біля першого під’їзду, решту – біля останнього, що допоможе зменшити загальну кількість сміття в одному місці.

Переглянувши проект прибудинкової території на Кримського, 8, Микола Романюк пообіцяв проконтролювати його виконання, адже за документами смітників там не повинно бути взагалі.

Коментарі
17 Жовтня 2016, 23:20
А Сагагайдачного-Рівнннська-Відродження ???На скільки будинків смітт'ва зона, та ще й поруч дитмайданчик
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром